Σύσταση Προεδρείου 2018-2020:

Πρόεδρος: Α. Στεφανίδης

Αντιπρόεδρος: Κ. Παπαδόπουλος

Μέλη Πυρήνα: Α. Θεοδόσης- Γεωργιλάς, Κ. Κεραμιδά, Γ. Μακαβός

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τα μαθήματα της Ομάδας Εργασίας Ηχωκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, για το εκπαιδευτικό έτος 2017 - 2018: Ομάδα εργασίας Ηχωκαρδιολογίας | 2018- 2019

  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

  

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πρόκειται για την πρώτη αναγγελία της επερχόμενης μηνιαίας μας συνάντησης που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα  1 Aπριλίου στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο της ΕΚΕ. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει περιστατικά με οξέα αορτικά σύνδρομα. 

Οι προσκεκλημμένοι ομιλητές είναι συνάδελφοι που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, προερχόμενοι από δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα (Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο και Νοσοκομείο Αλεξάνδρα) και είναι οι εξής (αλφαβητικά)

Γ. Αθανασόπουλος, Γ. Καρατασάκης, Σ. Κυρζόπουλος, Κ. Παμπούκας, Ι. Παρασκευαϊδης και Δ. Τσιάπρας.

Οι παρουσιαστές έχουν πρόθεση να παρουσιάσουν τα περιστατικά με διαδραστικό τρόπο έτσι ώστε να προκύψουν όσο το δυνατό περισσότερα ερωτήματα, προβληματισμοί, θέσεις και αντιθέσεις από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους ή αυτούς που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της βραδιάς διαδικτυακά.

Στο τέλος της παρουσίασης των περιστατικών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με …δώρο εκπληξη στον ειδικευόμενο συνάδελφο που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες!

Η συνάντηση θα καλυφθεί όπως πάντα από την εταιρεία Live media ζωντανά, αλλά θα βρίσκεται αποθηκευμένη και στον ιστότοπο της κατ' επίκληση και ελεύθερα προσβάσιμη σε όλους τους συναδέλφους.

Παρακολουθείτε εδώ https://webtv.hcs.gr/echowg19

Πρόεδρος ΟΕ, Αλέξανδρος Στεφανίδης
Αντιπρόεδρος ΟΕ, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Μέλη Πυρήνα: Α.Θ. Γεωργιλάς, Γ. Μακαβός, Κ. Κεραμιδά.

 

Φόρμα έκθεσης διαθωρακικού υπερηχογραφήματος καρδιάς

NEWSLETTERS ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Newsletter Μαρτίου 2018

Newsletter Aπριλίου 2018

Newsletter Μαΐου 2018

Newsletter Ιουνίου 2018

Newsletter Οκτωβρίου 2018

Newsletter Νοεμβρίου 2018

Newsletter Δεκεμβρίου 2018

Newsletter Ιανουαρίου 2019

Newsletter Μαρτίου 2019