Δράσεις Μαίου ΕΚΕ - Ηeart Failure 2019, Aθήνα

 

 

Η ΕΚΕ διοργανώνει μια σειρά δράσεων τον μήνα Μάιο με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αρτηριακής Υπέρτασης και Πανευρωπαϊκής Ημέρας  Αφύπνισης για την Καρδιακή Ανεπάρκεια.

Αναλυτικά:

 

1. Παγκόσμια Ημέρα Καρδιακής Ανεπάρκειας -11 Μαΐου 2019: Ενημέρωση κοινού στην Αθήνα με περίπτερο στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου.

 

2. Παγκόσμια Ημέρα Αρτηριακής Υπέρτασης – 17 Μαΐου 2019: Ενημέρωση κοινού στις πόλεις Αθήνα και παράλληλα ενημέρωση για Καρδιακή Ανεπάρκεια & Αρτηριακή Υπέρταση με εξέταση και υπολογισμό καρδιαγγειακού κινδύνου σε κοινό, στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο.

 

3. Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καρδιακής Ανεπάρκειας, Ηeart Failure 2019 Congress που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών 25-28 Μαΐου.


Η εγγραφή για τους Έλληνες και τους Κυπρίους Καρδιολόγους με την επίδειξη ταυτότητας θα είναι 200€ για εγγραφές ως 19 Απριλίου και δωρεάν για τους Ειδικευόμενους και τους φοιτητές ιατρικής.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

4. Στο πλαίσιο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Καρδιακής Ανεπάρκειας, συνδιοργανώνεται από την Heart Failure Association της European Society of Cardiology και την ΕΚΕ περιπατητικός δρόμος υγείας 3χλμ τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 18.00 με αφετηρία το Σύνταγμα στην περιοχή της Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Άρειος Πάγος. (HOT WALK)

 

Επίσης τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 διοργανώνεται ξενάγηση-περίπατος σε μνημεία της Θεσσαλονίκης που ονομάζεται "Εκπαιδεύω την καρδιά μου μαθαίνοντας την πόλη μου”, Πλατεία Ροτόντας, ώρα 11.00.

5. Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: Εκδήλωση Βράβευσης Μαθητών Γυμνασίων/Λυκείων για τα καλύτερα
διαφημιστικά σποτ (1-2 λεπτών) για ευαισθητοποίηση του κοινού στο ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα. Τετάρτη 29 Μαΐου 2019.