Προκήρυξη μιας θέσης επιμελητή Β Καρδιολόγου για το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.


Πρόσληψη Επικουρικού Καρδιολόγου για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, είναι προσωρινά υποστελεχωμένη (λόγω άδειας κυήσεως και επικείμενης συνταξιοδότησης) και έχει ανάγκη από Επικουρικό Καρδιολόγο, με προοπτική μονιμοποίησης. Πρόκειται για Κλινική που εφημερεύει καθημερινά με 5 θέσεις επιμελητών και δύο θέσεις ειδικευόμενων, 12 κλίνες και τμήμα Υπερήχων, Holter και Δοκιμασία Κόπωσης, καθώς και Εξωτερικών Ιατρείων.  Δεν έχει ανεπτυγμένη Στεφανιαία Μονάδα και καλύπτεται από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από συνάδελφο θα γίνει άμεση πρόσληψη.

Περισσότερες πληροφορίες: 6944906892 (κ. Σκανδαλάκης).

 Ο Διευθυντής ΧΑΓΚ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ
                             
                                                     

 Θέσεις Επικουρικών Καρδιολόγων για το Νοσοκομείο Λιβαδειάς

 

Πληροφορίες για την προκήρυξη δυο θέσεων επικουρικών καρδιολόγων διετούς θητείας για την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Λιβαδειάς στο τηλ 6937774299, Γ. Κοντόζογλου, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής.


Θέση Παιδοκαρδιολόγου Επιμελητή Β’ στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ)

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Θέσεις εργασίας σε δημόσια νοσοκομεία της Κύπρου

Σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν κενές θέσεις εντατικολόγων (ιατρικών λειτουργών 1ης τάξης) σε Δημόσια Νοσοκομεία της Κύπρου (Λευκωσίας και Λεμεσού).

Επίσης υπάρχουν κενές θέσεις στο διετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία. Υποψήφιοι μπορούν να είναι ιατροί που έχουν ολοκληρώσει τις ειδικότητες της παθολογίας, αναισθησιολογίας, καρδιολογίας, πνευμονολογίας και χειρουργικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπουργείο Υγείας Κύπρου στα τηλέφωνα +35722605605, +35722605609, +35722605601, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση spanagidou@papd.mof.gov.cy ή christinahadjilouca@primehome.comΗ A’ Καρδιολογική Κλινική του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center αναζητά Καρδιολόγους για να εργαστούν ως εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής αλλά και στο κλινικό και επιστημονικό πρόγραμμα αν το επιθυμούν.

 

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διευθυντή της A’ Καρδιολογικής Κλινικής κ. Γεώργιο Ανδρικόπουλο (6977285178) ή τη γραμματέα της κλινικής κα Ελένη Γιαννοπούλου (2106972876).

 


Προκήρυξη για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού για την κάλυψη των εφημεριών στην Κλινική Υγείας Μέλαθρον Τ.Υ.Π.Ε.Τ

 

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ.

 


ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ