Πρόσληψη Επικουρικού Καρδιολόγου για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, είναι προσωρινά υποστελεχωμένη (λόγω άδειας κυήσεως και επικείμενης συνταξιοδότησης) και έχει ανάγκη από Επικουρικό Καρδιολόγο, με προοπτική μονιμοποίησης. Πρόκειται για Κλινική που εφημερεύει καθημερινά με 5 θέσεις επιμελητών και δύο θέσεις ειδικευόμενων, 12 κλίνες και τμήμα Υπερήχων, Holter και Δοκιμασία Κόπωσης, καθώς και Εξωτερικών Ιατρείων.  Δεν έχει ανεπτυγμένη Στεφανιαία Μονάδα και καλύπτεται από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από συνάδελφο θα γίνει άμεση πρόσληψη.

Περισσότερες πληροφορίες: 6944906892 (κ. Σκανδαλάκης).

 Ο Διευθυντής ΧΑΓΚ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ
                             
                                                     

 Θέσεις Επικουρικών Καρδιολόγων για το Νοσοκομείο Λιβαδειάς

 

Πληροφορίες για την προκήρυξη δυο θέσεων επικουρικών καρδιολόγων διετούς θητείας για την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Λιβαδειάς στο τηλ 6937774299, Γ. Κοντόζογλου, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής.


Θέση Παιδοκαρδιολόγου Επιμελητή Β’ στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ)

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Θέσεις εργασίας σε δημόσια νοσοκομεία της Κύπρου

Σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν κενές θέσεις εντατικολόγων (ιατρικών λειτουργών 1ης τάξης) σε Δημόσια Νοσοκομεία της Κύπρου (Λευκωσίας και Λεμεσού).

Επίσης υπάρχουν κενές θέσεις στο διετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία. Υποψήφιοι μπορούν να είναι ιατροί που έχουν ολοκληρώσει τις ειδικότητες της παθολογίας, αναισθησιολογίας, καρδιολογίας, πνευμονολογίας και χειρουργικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπουργείο Υγείας Κύπρου στα τηλέφωνα +35722605605, +35722605609, +35722605601, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση spanagidou@papd.mof.gov.cy ή christinahadjilouca@primehome.com


Προσλήψεις Ιατρικού Προσωπικού στη Γαλλία 


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


To King Salman Specialist Hospital προσλαμβάνει Ιατρούς, Αθήνα 21-22 Απριλίου 
   
Σκοπός της επίσκεψης είναι η στελέχωση αυτού του υπερσύγχρονου νοσοκομείου στην πλειοψηφία με Έλληνες Ιατρούς. Προσφέρονται πάνω από 250 θέσεις εργασίας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων εκτός από Γενικούς Ιατρούς, Ψυχιάτρους και Γενικούς Οδοντιάτρους. Όριο Ηλικίας: 57 έτη. 
 
Παροχές:
 
- Κλιμακωτές αποδοχές έως 12.000USD μηνιαίως - αναλόγως προϋπηρεσίας μετά τον Τίτλο Ειδικότητας

- Δωρεάν διαμονή για όλη την οικογένεια

- Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια

- Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια
 
Περισσότερες πληροφορίες και φόρμα συμμετοχής θα βρείτε εδώ και εδώ.


Προσλήψεις Ιατρών 17-19 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα    

 

Το Mouwasat Medical Services αναζητεί Έλληνες Ιατρούς με ελκυστικές παροχές για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Ιατρών (χωρίς προϋπηρεσία μετά τον Τίτλο Ειδικότητας) στα  νοσοκομεία του ομίλου στη Σαουδική Αραβία.

 

Δηλώστε συμμετοχή έως Τετάρτη 14/03/2018.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ.

Για να πάρετε μέρος στις συνεντεύξεις πατήστε εδώ.


Η A’ Καρδιολογική Κλινική του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center αναζητά Καρδιολόγους για να εργαστούν ως εξωτερικοί επιστημονικοί συνεργάτες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής αλλά και στο κλινικό και επιστημονικό πρόγραμμα αν το επιθυμούν.

 

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διευθυντή της A’ Καρδιολογικής Κλινικής κ. Γεώργιο Ανδρικόπουλο (6977285178) ή τη γραμματέα της κλινικής κα Ελένη Γιαννοπούλου (2106972876).

 


Προκήρυξη για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού για την κάλυψη των εφημεριών στην Κλινική Υγείας Μέλαθρον Τ.Υ.Π.Ε.Τ

 

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ.

 


Θέσεις εργασίας για Έλληνες Ιατρούς (Επιμελητές και Διευθυντές Τμημάτων) αλλά και θέσεις Ειδικών Ιατρών (χωρίς προϋπηρεσία μετά τον Τίτλο Ειδικότητας)  στο Khobar. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ.

 


P&P CONSEIL - Θέσεις εργασίας

 


ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Σας ενημερώσουμε ότι το Υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας θα βρίσκεται 11-15 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα για να προσλάβει γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ανάμεσα σε αυτές και Καρδιολόγους.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του ταξιδιού τους μαζί με άλλες σχετικές πληροφορίες, με την παράκληση αν μπορούν να δημοσιευτούν στο website σας και στο newsletter του
συλλόγου σας.