Το καρδιολογικό τμήμα ΓΝΑ Ιπποκρατείου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διοργανώνει στο αμφιθέατρο του ΙΓΝΑ Σεμινάριο Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδοτών στις 23/11/2019 και ώρα 09:00-17:00.

Η 4η Διημερίδα Καρδιο-Ογκολογίας/Καρδιακής Ανεπάρκειας θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Μαΐου στην Αθήνα, στην Αίγλη Ζαππείου.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

Η ημερίδα με θέμα:«Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακριβείας στην Καρδιολογία και στην Πρόληψη του Νεανικού Αιφνιδίου Θανάτου» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2019 , στο αμφιθέατρο «Λ. Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα)

 

Πρόσκληση

 

Πρόγραμμα Ημερίδας

Το Σάββατο 9 και το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Εκπαιδευτική Ημερίδα Πρακτικής Εκτίμησης Ηλεκτροκαρδιογραφήματος "Το ηλεκτροκαρδιογράφημα στους νεαρούς αθλητές¨για μη καρδιολόγους στο Αμφιθέατρο της ΕΚΕ.

 

Η Διοίκηση και το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΓΝΑ «ΚΑΤ» σας προσκαλούν στο 2ο Πολυθεματικό Επιστημονικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2018, με είσοδο ελεύθερη, οικοδομώντας στη συνεχιζόμενη επιμόρφωση, στην εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και στον προβληματισμό σε θέματα υγείας των επαγγελματιών υγείας.

Για εγγραφές στο συνέδριο αλλά και για το αναλυτικό προκαταρκτικό πρόγραμμα μπορείτε να συνδεθείτε στο link: www.kat-congress2018.gr