Το Σάββατο 9 και το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Εκπαιδευτική Ημερίδα Πρακτικής Εκτίμησης Ηλεκτροκαρδιογραφήματος "Το ηλεκτροκαρδιογράφημα στους νεαρούς αθλητές¨για μη καρδιολόγους στο Αμφιθέατρο της ΕΚΕ.

 

Η Διοίκηση και το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΓΝΑ «ΚΑΤ» σας προσκαλούν στο 2ο Πολυθεματικό Επιστημονικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2018, με είσοδο ελεύθερη, οικοδομώντας στη συνεχιζόμενη επιμόρφωση, στην εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και στον προβληματισμό σε θέματα υγείας των επαγγελματιών υγείας.

Για εγγραφές στο συνέδριο αλλά και για το αναλυτικό προκαταρκτικό πρόγραμμα μπορείτε να συνδεθείτε στο link: www.kat-congress2018.gr


Σας ενημερώνουμε ότι η 10η Ημερίδα "Νέοι ορίζοντες στη διάγνωση και στη θεραπεία της Καρδιακής Ανεπάρκειας" θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ιπποκρατείου ΓΝΑ στις 13/10/2018.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το 3rd Edition of Multi-Level CTO course θα πραγματοποιηθεί 28-30 Ιουνίου 2018 στη Νίκαια, Γαλλία.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

H 1η Ολυμπιάδα Καρδιαγγειακής Ιατρικής, International Symposium on Experimental and Clinical Cardiology θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαϊου 2018 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.