Σύσταση Προεδρείου 2018-2020:

Πρόεδρος: Α. Στεφανίδης

Αντιπρόεδρος: Κ. Παπαδόπουλος

Μέλη Πυρήνα: Α. Θεοδόσης- Γεωργιλάς, Κ. Κεραμιδά, Γ. Μακαβός

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τα μαθήματα της Ομάδας Εργασίας Ηχωκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, για το εκπαιδευτικό έτος 2017 - 2018: Ομάδα εργασίας Ηχωκαρδιολογίας | 2017- 2018

  

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΧΩΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΪΟΥ

 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
η μηνιαία μας συνάντηση θα διεξαχθεί την πρώτη Δευτέρα του επόμενου μήνα (7 Μαϊου), στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο της ΕΚΕ. Η θεματολογία θα αφορά το ρόλο της υπερηχοκαρδιογραφίας στη δεξιά κοιλία και συγκεκριμμένα στις ανατομικές και λειτουργικές αλλαγές της σε μία πνευμονική εμβολή. Θα αναφερθούν εκτός των κλασικών γνώσεων και νεώτερα δεδομένα από την απεικονιστική καρδιολογία.

Εισηγητές θα είναι ο κος Αναστάσιος-Θεοδόσης Γεωργιλάς και η κ. Αρχοντούλα Μιχελόγγονα από το Τζάνειο Νοσοκομείο η οποία και θα παρουσιάσει ενδιαφέρον περιστατικό.

Θα ακολουθήσει το hot case του μήνα με τον κ. Στέφανο Καραγιάννη (Ιατρικό κέντρο) ο οποίος θα δείξει ένα ιδιαίτερο περιστατικό ανεπάρκειας μιτροειδούς με προβληματισμό σε όλα τα στάδια της προσέγγισής του (από τη διάγνωση έως και τις θεραπευτικές επιλογές).

Η συνάντηση θα καλυφθεί από το live media ζωντανά http://webtv.hcs.gr/echowg18 , αλλά θα βρίσκεται και αποθηκευμένη στον ιστότοπο της εταιρείας on demand.
 
Πρόεδρος ΟΕ, Αλέξανδρος Στεφανίδης
Αντιπρόερδρος ΟΕ, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Μέλη Πυρήνα: Α.Θ. Γεωργιλάς, Γ. Μακαβός, Κ. Κεραμιδά.


 

NEWSLETTERS ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Newsletter Μαρτίου 2018

Newsletter Aπριλίου 2018